Grumløsevej 58, Neble, 4750 Lundby

Om os

Om Moster Olga.
Moster Olga-antik er startet og drives fortsat af Gitte og Niels Holbak.

Vi startede vores virksomhed med køb og salg af antikke varer på diverse markeder i Sverige og Danmark. Derefter havde vi en kort overgang forretning i Sankt Hansgade på Nørrebro, hvor vi var medlem af F.A.I.R. Inden vi i 2005 fandt butikslokalet på Gl. Jernbanevej 30 i Valby, hvor vi nåede at have antikvitetshandel i 12 år.

Sideløbende havde vi med et par kollegaer et større lager på Refshaleøen. Herfra drev vi containerudskibning af 60’er møbler i teaktræ og palisander til fortrinsvis Japan og USA samt anden eksport af andre møbeltyper, malerier m.v.  primært til et europæisk marked.

Nu er vi flyttet til Sydsjælland, hvorfra vi især vil drive vores salgsdel videre som denne hjemmesides internetbutik. Vi håber I vil finde vores varekatalog inspirerende og I er altid velkomne til at sende spørgsmål og forslag til: mail@mosterolga.dk. Ønsker I at besøge vores fysiske forretning her er i altid velkomne til at ringe og aftale et tidspunkt.

Endnu er kun en lille del af vores lager blevet fotograferet og lagt op på hjemmesiden.

Vedrørende indkøb og dødsboer kører vi stadig over hele Sjælland, så har I noget I ønsker at sælge så kontakt os endeligt på tlf. : 2867 2080

Vi står stadig gerne for tømning af alle typer af dødsboer og restboer, kælderrum, loftrum m.v. også inklusiv slutrengøring, overlevering til ejendomsselskab, kontakt til advokater, aflæsning af målere m.v.

 

Moster Olga-antik

v/ Gitte og Niels Holbak

mail@mosterolga.dk

Tlf.  2867 2080

Indkøb.
Moster Olga vurderer, køber og tømmer alle former for dødsboer og restboer samt flytterester. Vi står gerne for tømning af kældre, loftrum og pulterkamre samt tilbyder evt. slutrengøring. Vi klargør også gerne boligen til overlevering til boligselskab eller til nye købere.

Kort sagt alt indenfor afvikling af hele hjem kan ordnes.

Moster Olga køber gerne Kongeligt porcelæn både spisestel, figurer m.v. Bing og Grøndahl, Holmegaards glas, sølvvarer,  antikke møbler, 60’ møbler i teaktræ og palisander, lamper samt alt hvad der ellers findes i en moderne antikvitetshandel.

Ring for et gratis og uforpligtende tilbud til Niels Holbak på telefon: 28 67 20 80

Vi kører over hele Sjælland.