Om os

Om Moster Olga.

Moster Olga-antik er startet og drives fortsat af Gitte og Niels Holbak.

Vi startede vores virksomhed med køb og salg af antikke varer på diverse markeder i Sverige og Danmark. Derefter havde vi en kort overgang forretning i Sankt Hansgade på Nørrebro, hvor vi var medlem af F.A.I.R. Inden vi i 2005 fandt butikslokalet på Gl. Jernbanevej 30 i Valby og her har vi haft antikvitetshandel i 12 år.

Sideløbende har vi med et par kollegaer et større lager på Refshaleøen. Herfra driver vi containerudskibning af 60’er møbler i teak og palisander til fortrinsvis Japan og USA samt anden eksport af andre møbeltyper, malerier m.v.  primært til et europæisk marked.

Nu er vi flyttet til Sydsjælland, hvorfra vi primært vil drive vores salgsdel videre som denne hjemmesides internetbutik. Vi håber I vil finde vores varekatalog inspirerende og I er altid velkomne til at sende spørgsmål og forslag til: mail@mosterolga.dk

Endnu er kun en lille del af vores lager blevet fotograferet og lagt op på hjemmesiden.

Vedrørende indkøb og dødsboer kører vi stadig over hele Sjælland, så har I noget I ønsker at sælge så kontakt os endeligt på tlf. : 2867 2080

Vi står stadig gerne for tømning af alle typer af dødsboer og restboer, kælderrum, loftrum m.v. også inklusiv slutrengøring, overlevering til ejendomsselskab, kontakt til advokater, aflæsning af målere m.v.

 

Moster Olga-antik

v/ Gitte og Niels Holbak

mail@mosterolga.dk

Tlf.  2867 2080